Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus

Ylioppilasjuhlat ja ammattiin valmistuminen on tärkeä vaihe elämässä ja siihen kuuluu perinteisesti myös kuvassa käynti. Ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksen kuvaamme siellä, missä sinä haluat: studiossa tai ulkona luonnon helmassa. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus. Suunnittelemme yhdessä kuvauksen toiveittesi mukaan. 

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvausvaihtoehtoja on neljä

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvausvaihtoehtoja on neljä. Ne kaikki sisältävät yhden valmiin 20x25 kokoisen kuvasuurennoksen, jonka arvo on 35€.

- Minikuvaus, jossa kuvaamme vain lähikuvat. Tämä on sopiva, jos tarvitset tyylikkään kuvan kiitoskortteihin ja isompana kuvan itsellesi ja annettavaksi läheisille . Vedoksia valintaa varten on vähintään 9.

- Mediumkuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat, kummastakin eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 18.

- Maxikuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat sekä myös kokovartalokuvat. Kaikista näistä eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 27.

- Laaja kuvaus sisältää kaikki kuvat mitä maxikuvauskin ja siihen voi ottaa myös lemmikin tai harrasteen mukaan. Vedoksia valintaa varten on vähintään 36, usein enemmänkin. Laajaan kuvaukseen varaamme enemmän aikaa, jotta aikaa jää myös inspiraatioille. Usein ennalta suunniteltujen kuvien jälkeen tulee vielä niitä ihania ex tempore -kuvia.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.