Lemmikkikuvaus

Lemmikkisi on hyvän kuvan arvoinen, tuo hänet ammattilaisen kuvattavaksi ja voimme samalla ottaa teistä myös yhteiskuvan. 

Oletko ajatellut, että lemmikin kuva on ihana lahja vaikka jouluna koko perheelle tai lapselle hänen rakkaasta lemmikistään. Olemme kuvanneet myös yllätyslahjan perheen isälle hänen parhaasta metsästyskaveristaan, ja voitte vaan arvata miten mieluinen canvastaulu paketista jouluna paljastui.

Kuvaamme lemmikkisi siellä, missä sinä haluat: studiossa tai ulkona luonnon helmassa. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona, niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan, niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.