Canvas-taulut

Canvas-tauluilla luot persoonallista tunnelmaa kotiin, työpaikalle ja erilaisiin tiloihin. Ryhdy taiteilijaksi ja teetä Canvas-taulut ihanimmista valokuvistasi. Niinan Kuvapisteessä Canvas-taulut valmistetaan itse ja näin varmistetaan upea laatu. Huomioimme erityisesti värit ja rajaukset sekä teemme tarvittaessa kuvankäsittelyä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Varmistamme yhdessä kanssasi, että Canvas-taulun kuva asemoidaan juuri niin kuin sinä haluat.

Canvaskankaassamme on puolimattapintainen, kaunis ja eläväinen pintastruktuuri. Pingotamme canvakset 2 cm korkealle puiselle kiilalistalle. Näin canvas-taulu nousee kauniisti seinästä ulos ja tulee hyvin esille. Kiilalistat ovat viiden sentin välein alkaen 20 cm pituudesta. Samalla canvaskootkin kasvavat ylöspäin mentäessä aina viidellä sentillä. Taulua valmistaessa haemme sopivan kuvasuhteen ja määritämme leveyden ja korkeuden. Tähänkin voit itse vaikuttaa kun katsomme näytöltä yhdessä, miltä työ näyttää ja missä kohti canvas kääntyy sivuille. 

Tutustu kuvagalleriaan. Canvas-tauluhinnaston löydät täältä >>>

Haluatko lisätietoja Canvas-tauluista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.