Kihlakuvaus 

Kihlakuvaus on nostanut suosiotaan viime vuosina. Eikä ihme, onhan se tärkeä muisto, joka jää elämään ja kertomaan kuvattavien tarinaa myös seuraaville sukupolville. Meidän vanhempien ja isovanhempien kihlakuvat ovat suvun aarteita ja sama ilmiö tulee jatkumaan meidänkin jälkeen. 

Voimme toteuttaa kihlakuvauksen siellä missä te haluatte: studiossa tai ulkona luonnon helmassa. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan, niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus. Suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidenne mukaan. 

Kihlakuvausvaihtoehtoja on kolme

Kihlakuvausvaihtoehtoja on kolme. Ne kaikki sisältävät yhden valmiin 20x25 kokoisen kuvasuurennoksen, jonka arvo on 35€.

- Minikuvaus, jossa kuvaamme vain lähikuvat ns. rintakuvat. Tämä on sopiva, jos tarvitsette tyylikkään kuvan kiitoskortteihin ja isompana kuvan itsellenne ja annettavaksi läheisille . Vedoksia valintaa varten on vähintään 9 kpl.

- Mediumkuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat, kummastakin eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 18 kpl.

- Maxikuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat sekä myös kokovartalokuvat. Kaikista näistä eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 27 kpl.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.