Glamourkuvaus

Upea sensuelli boudoirkuvaus/glamourkuvaus on kuvaus kaiken ikäisille naisille, kuvaus joka kannattaa ainakin kerran elämässään toteuttaa. Kuva on ihana yllätys myös huomenlahjana. Olitpa minkä ikäinen nainen tahansa, niin olet kaunis eikä toista sinunlaistasi ole olemassa. Glamourkuva on myös hyvin voimaannuttava. Boudoirkuvaukseen voit ottaa mukaan kaikkia ihania hepeniä ja voimme kuvata useammillakin vaihtoehdoilla tai jopa ilman, mutta aina tyylikkäästi ja hienostuneesti. 

Glamourkuvauksen voimme toteuttaa studiossa tai ulkona luonnon helmassa, ja suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveittesi mukaan. 

Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan, niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.