Muotokuvaus

Muotokuvaus on kuvaus yhdestä henkilöstä esim. sotilaskuvaus, seniorikuvaus, juhlakuvaus vaikka 50-v synttärisankarista tai edustava hyvin valaistu kuva ihan muuten vain.  Yhden henkilön muotokuvauksen hinnat löytyvät hinnaston sivulta rippikuvaus/muotokuvaus 1 hlö.

Muotokuvaus voi olla myös kahdesta henkilöstä yhdessä esim. sisarukset, äiti ja tytär tai pariskunta, jotka haluavat kuvan yhdessä vaikka juhliessaan hääpäiväänsä. Muotokuvaan voi tulla myös lemmikin kanssa. Kahden henkilön muotokuvauksen hinnat löytyvät hinnaston sivulta kihlakuvaus/muotokuvaus 2 hlö.

Muotokuvausvaihtoehtoja on neljä

Muotokuvausvaihtoehtoja on neljä. Ne kaikki sisältävät yhden valmiin 20x25 kokoisen kuvasuurennoksen, jonka arvo on 35€.

- Minikuvaus, jossa kuvaamme vain lähikuvat ns. rintakuvat. Tämä on sopiva, jos tarvitsette tyylikkään kuvan kiitoskortteihin ja isompana kuvan itsellenne ja annettavaksi läheisille. Vedoksia valintaa varten on vähintään 9 kpl.

- Mediumkuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat, kummastakin eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 18 kpl.

- Maxikuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat sekä myös kokovartalokuvat. Kaikista näistä eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 27kpl.

- Laaja kuvaus sisältää saman kuin maxikuvaus, mutta kuviin voi ottaa mukaan myös harrasteen.

Muotokuvassa voi käydä lukemattomista syistä tai ihan vain siksi, että jokaisesta meistä on hyvä olla kaunis ja edustava kuva elämän eri vaiheista ja eri ikäisenä. Sellainen kuva mihin itse kuvattavakin on tyytyväinen. Muotokuvan tarkoitus on tuoda persoonaa esille valoilla ja sommittelulla sekä hakea kuvattavasta tai kuvattavista esille ne kuvauksellisimmat piirteet. Voit kertoa toiveitasi ja suunnittelemme yhdessä sinun näköisesi kuvauksen.

Muotokuvauksen voimme toteuttaa studiossa tai ulkona luonnon helmassa. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuoden ajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon koska siihen meillä on aina mahdollisuus.   

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.