Vihkikuvaus

Vihkipäivä on unohtumaton ja vihkikuva on yksi elämämme tärkeimmistä kuvista, joka jää elämään ja kertomaan vihkiparin tarinaa myös seuraaville sukupolville. Meidän vanhempiemme ja isovanhempiemme vihkikuvat ovat suvun aarteita, ja sama ilmiö tulee jatkumaan meidänkin jälkeen. Vihkikuvaus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Voimme toteuttaa vihkikuvauksen siellä missä te haluatte: studiossa tai ulkona luonnon helmassa, ja suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidenne mukaan. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan niin voimme tulla studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus.

Vihkikuvauksessa kuvaamme runsaasti otoksia, jotta varmistamme riittävän materiaalin valmistettavien kuvien valintaa varten. Kuvaamme lähi/rintakuvat, puolivartalokuvat ja kokovartalokuvat. Kaikkiin näihin kuvataan useita erilaisia variaatioita niin että varmasti löytyy runsaasti sellaisia missä kumpikin kuvattava on yhtä aikaa hyvin niin ilmeeltään kuin asennoltaankin. Kuvia vedosarkkeihin tulee valintaa varten useita kymmeniä vähintään 27 kpl.

Maxi vihkikuvauksessa voimme ottaa kuvaan mukaan myös morsiuslapset tai kaason ja bestmanin tai harrasteita.

Vihkitoimituksen kuvaus sisältää kuvauksen vihkitilaisuudessa. Siinä ikuistamme vihkimisen eri vaiheet ja kuvia vieraista. Kuvauksen hintaan sisältyy valmiita 10x15 kuvia riittävä määrä niin että niistä saadaan kuvakertomus.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.