TARJOUKSIA

Tassutammikuu on meillä taas!

Tassutammikuun kuvaustarjous on voimassa tammikuun aikana kuvatuissa lemmikkikuvauksissa. Tarjouksen saa myös tammikuun aikana varattuihin kuvauksiin jotka suoritetaan helmikuun loppuun mennessä. Kuvausvaihtoehtoja on monia. Voimme kuvata lemmikin tai lemmikit yksin, a voimme myös kuvata sinut lemmikkisi kanssa. Tämän vuoksi hintojakin on monia alkaen yhden lemmikin kuvauksesta 69€ (norm 79€) joten voit soitella tai pistäytyä niin räätälöidään sinulle sopiva kuvaustarjous. Tarjous sisältää yhden valmiin 20x25 kokoisen kuvasuurennoksen sekä kuvan somekäyttöön.
Ystävälle kivoja kuvalahjoja!

Tässä muutamia kuvalahjaideoita ystävälle ja myymälässä löytyy lisää. Näitä painotuotteita emme valmista täällä myymälässä ja jotta saadaan valmista ystävänpäiväksi niin lähetä su 7.2. mennessä tiedosto sähköpostilla ja kerro mitä kuvasta haluat. 

Jos sinulla on kysyttävää niin soittele. Jätä jokatapauksessa puhelinnumerosi tilausviestiin koska ilmoitan valmistumisesta tekstiviestillä. Voit myös tulla myymälään ja hoidetaan tilaus siellä. Voimme tehdä tuotteet digitiedostoista tai kuvista.

Kuva on kiva lahja :)


Haluatko lisätietoja tarjouksista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.