AJANKOHTAISTA


Kutsu & Kiitä kuvalla

Monia valmiita kutsu-ja kiitoskorttipohjia joista voit valita mieleisen. Nopea toimitus, valmista jopa puolessa tunnissa Ja jos mieleistä korttipohjaa ei löydy niin mehän räätälöimme sen sinulle. Kerrot vain tekstin ja toimitat kuvan. 

Tule myymälän kuvakioskiin tekemään tilaus ja palvelu pelaa. Tai tilaa tästä, ohjeita löydät: https://niina-kuvapiste.cms.webnode.fi/kuvatilaus-tilaa-kuvat-kortit-kalenterit-kuvakirjat/ . Mikäli korttiin tulee joku vanha kuva niin tuo se meille tekstin kanssa ja me hoidamme loput. Tehdään yhdessä kivat kuvat ja kortit jotka ilahduttavat satavarmasti.


ENTISET HEILAT-NYKYISET PARISKUNNAT, tervetuloa vihkikuvan päivitykseen! Viime vuonna meillä oli tosi hauskaa monen pariskunnan kanssa kun kuvasimme "Heilahelmikuuta"! 

Ja palautteet jotka sain on taltioitu sydämeen,  tässä muutamia: 

"Usein on kuvaan tuleminen mielessä käynyt, ja ihana kun lopultakin saatiin tämä aikaiseksi." 

 "Vuoden paras ja hauskin päivä." 

"Tulipa hyviä kuvia, minä kun olen aina luullut etten osaa olla kuvassa." 

"Jännitti, mutta kyllä sinä saitkin minut rentoutumaan." 

"Olipas kyllä mukavaa." 

"Kiitos Niina, oli ihanaa - en uskonut että kuvat meistä onnistuu noin hyvin." 

"Oho, miten hyviä kuvia!"

Näitä kommentteja riittää mutta eihän niitä kukaan jaksa loputtomiin lukea. Parasta on tulla itse testaamaan ovatko aiemmat kuvattavat olleet oikeassa. Rennosti kuvaan vaan, tehdään siitä teidän näköinen juttu. Ja jos kuulutte niihin jotka eivät ole koskaan vihkikuvassa käyneet niin tulkaapas nyt yhteiseen kuvaan!

Heilahelmikuun kuvaukset alk. 129€   (norm.149€)  sis. kuvaus, vedokset, 20x25 suurkuva& somekuva. 

Ihan meinasi unohtua kertoa että tämähän on älyttömän hyvä lahjaidea! Jos vaikka vanhemmillasi on vuosihääpäiväjuhlat tänä vuonna niin sopiva lahja heille olisi KUVAUSLAHJAKORTTI, ja samalla saat itsellesi tämän päivän kuvan heistä yhdessä.
Haluatko lisätietoja tarjouksista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.