TARJOUKSIA

Tarjous voimassa niin kauan kuin lyhtyjä riittää.


LAHJAVINKIT ISÄNPÄIVÄÄN!Ystävälle kivoja kuvalahjoja!

Tässä muutamia kuvalahjaideoita ystävälle ja myymälässä löytyy lisää. Näitä painotuotteita emme valmista täällä myymälässä ja jotta saadaan valmista ystävänpäiväksi niin lähetä su 7.2. mennessä tiedosto sähköpostilla ja kerro mitä kuvasta haluat. 

Jos sinulla on kysyttävää niin soittele. Jätä jokatapauksessa puhelinnumerosi tilausviestiin koska ilmoitan valmistumisesta tekstiviestillä. Voit myös tulla myymälään ja hoidetaan tilaus siellä. Voimme tehdä tuotteet digitiedostoista tai kuvista.

Kuva on kiva lahja :)

Tassutammikuu on meillä taas!

Pienet ja isot kissat ja koirat tervetuloa kuvaan! Facebookissa pyörii video vuoden 2018 tassutammikuun lemmikeistä, käyhän kurkkaamassa :) 

Kuvaus 30min, koevedokset, somekuva ja 20x25 kuvasuurennos

Tarjous 69€

Varaa pian oma kuvausaikasi! Tarjous koskee tammikuussa varattuja kuvausaikoja ja kuvausaikaa tarjoushinnoitelluilla kuvauksilla on helmikuun 2021 loppuun saakka!

Muista läheisiäsi jouluna suloisella joulukortilla sinun omista kuvistasi! Varsinkin tänä jouluna 2020 kuvakortti on paras joulutervehdys vaikka isovanhemmille ja kaikille muillekin joita et pääse tapaamaan. Meillä on kymmeniä ihania pohjia valmiina joista voit valita kuvallesi sopivan. Joulukortit voit tilata suoraan netistä, linkki löytyy täältä kotisivuilta välilehdeltä kaikkea kuvista > tilaa kuvat, kortit, kalenterit. Voit myös tulla myymälään missä on lisää korttipohjavaihtoehtoja. Myymälässä löytyy esim. tämä piparikortti. Tervetuloa!


Haluatko lisätietoja tarjouksista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.