TARJOUKSIA

Parhaat kuvamuistosi ovat aitojen valokuvien arvoisia.Pelastetaan muistot loistavalaatuisiksi valokuviksi, eikä päästetä niitä häipymään bittiavaruuteen!Lataa puhelimeesi Fujikuvat-sovellus, anna kauppiastunnuksemme 4580, tee tilaus ja nouda uunituoreet kuvat käteesi myymälästä jopa samana päivänä. Ilmoitamme valmistumisesta tekstiviestillä.Elotarjouksena 50kpl 10x13 tai 10x15 kuvia 19,90€.Seuraavat kuvat (yli 50 kpl) 0,25€/kplTarjous voimassa koko elokuun: puhelintilaus, nettitilaus tai myymälän kuvakioskista.Maksu aina myymälään.Huom!! Kun teet tilausta kännystä tai tietskalta, niin ohjelmassa näkyvät normihinnat jotka korjaamme tarjoushintaan kuvien maksuvaiheessa.Sinun ei tarvitse jättää kommenttikenttään mitään tarjouskoodia koska me kyllä tiedämme milloin kuvatilaus on tehty ja laskemme sen tarjoushintaan.Meiltä löydät myös hyvän valikoiman albumeita kuvillesi.Kutsu & Kiitä kuvalla

Monia valmiita kutsu-ja kiitoskorttipohjia joista voit valita mieleisen. Nopea toimitus, valmista jopa puolessa tunnissa Ja jos mieleistä korttipohjaa ei löydy niin mehän räätälöimme sen sinulle. Kerrot vain tekstin ja toimitat kuvan. 

Tule myymälän kuvakioskiin tekemään tilaus ja palvelu pelaa. Tai tilaa tästä, ohjeita löydät: https://niina-kuvapiste.cms.webnode.fi/kuvatilaus-tilaa-kuvat-kortit-kalenterit-kuvakirjat/ . Mikäli korttiin tulee joku vanha kuva niin tuo se meille tekstin kanssa ja me hoidamme loput. Tehdään yhdessä kivat kuvat ja kortit jotka ilahduttavat satavarmasti.Haluatko lisätietoja tarjouksista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.