TARJOUKSIA

Känny täynnä kivoja kuvia :) 

Mitäs jos tehtäis nyt oikeat valokuvat puhelimesta itselle, äidille, isälle, mummille ja ukille ystäviä unohtamatta. 

Lataa playkaupasta tai appstoresta Fujikuvat sovellus. Lisää kauppiastunnukseni 4580. 

Nyt pääset valitsemaan kuvakoot ja pinnat kiiltävä tai matta. Pääset tilaamaan kuvat puhelimesta ja sen eri kansioista. Lopussa lisäät vain yhteystietosi ja tilaus lähtee Niinan Kuvapisteeseen.

Huomaa että tarjoushinta päivitetään kohdalleen täällä myymälässä sitten kun tulet hakemaan kuvia. Puhelinohjelmassa näkyy vain normaalihinta, ei hätää sillä se korjaantuu täällä käsin eikä kommentteja tarvitse sen vuoksi laittaa. Tarkistamme aina tarjoksen voimassa ollessa hinnat asiakkaan kanssa kun hän noutaa kuvat. 

Pääsääntöisesti kuvat ovat valmiina tilauksesta seuraavana arkipäivänä ma-pe ja ilmoitan tekstiviestillä kun kuvat ovat noudettavissa. Jos tilaat kuvia aamulla niin usein saan ne valmiiksi jo samalla päivälle. 

Jos haluat että postitan kuvat niin soita ja sovitaan lähetys.

Heleätä ja kuvarikasta huhtikuuta, ja muista että monet läheiset saattavat odottaa kuviasi :)

Kevät ja lapsikuvaukset saavat hyvälle mielelle :) 

Minulle on tullut kysymyksiä että kuvaanko nyt korona-aikaan? Kyllä minä kuvaan ihan normaalisti. Myymälä on suljettu kuvausten aikana joten meitä ei ole täällä muita kuin minä ja te kuvattavat. Kuvaan maskin kanssa ja voimme säilyttää turvavälit. Kuvattavien täytyy tietenkin luopua maskeista, mutta pidetään etäisyyttä sen verran että olosi on turvallinen.

Lapsikuva on tärkeä asia, se jää elämään ja kertomaan kuinka pieni sitä on joskus ollutkaan. Lapsi on vain kerran lapsi joten lapsikuva on ainutkertainen myös nyt vähän erilaisena korona-aikana.

Tehdäänpäs lasten kunniaksi arvonta jossa arvotaan kaikkien maalis-, huhti- ja toukokuussa lapsikuvassa käyneiden kesken ihana lapsiaiheinen albumi ja 100 kpl 10x15 kuvia asiakkaan omista tiedostoista. Albumiin voi koota vaikka kuvia ensimmäiseltä vuodelta, ihan miten tykkäätte :) Palkinnon arvo on 89,40€

 Voittajalle soitan sitten toukokuun lopussa ja kerron ilouutisen, laitan myös tähän postaukseen esille voittajan mikäli hän antaa nimensä julkaista.Ystävälle kivoja kuvalahjoja!

Tässä muutamia kuvalahjaideoita ystävälle ja myymälässä löytyy lisää. Näitä painotuotteita emme valmista täällä myymälässä ja jotta saadaan valmista ystävänpäiväksi niin lähetä su 7.2. mennessä tiedosto sähköpostilla ja kerro mitä kuvasta haluat. 

Jos sinulla on kysyttävää niin soittele. Jätä jokatapauksessa puhelinnumerosi tilausviestiin koska ilmoitan valmistumisesta tekstiviestillä. Voit myös tulla myymälään ja hoidetaan tilaus siellä. Voimme tehdä tuotteet digitiedostoista tai kuvista.

Kuva on kiva lahja :)

Tassutammikuu on meillä taas!

Pienet ja isot kissat ja koirat tervetuloa kuvaan! Facebookissa pyörii video vuoden 2018 tassutammikuun lemmikeistä, käyhän kurkkaamassa :) 

Kuvaus 30min, koevedokset, somekuva ja 20x25 kuvasuurennos

Tarjous 69€

Varaa pian oma kuvausaikasi! Tarjous koskee tammikuussa varattuja kuvausaikoja ja kuvausaikaa tarjoushinnoitelluilla kuvauksilla on helmikuun 2021 loppuun saakka!

Muista läheisiäsi jouluna suloisella joulukortilla sinun omista kuvistasi! Varsinkin tänä jouluna 2020 kuvakortti on paras joulutervehdys vaikka isovanhemmille ja kaikille muillekin joita et pääse tapaamaan. Meillä on kymmeniä ihania pohjia valmiina joista voit valita kuvallesi sopivan. Joulukortit voit tilata suoraan netistä, linkki löytyy täältä kotisivuilta välilehdeltä kaikkea kuvista > tilaa kuvat, kortit, kalenterit. Voit myös tulla myymälään missä on lisää korttipohjavaihtoehtoja. Myymälässä löytyy esim. tämä piparikortti. Tervetuloa!
Haluatko lisätietoja tarjouksista? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.