Rippikuvaus

Rippikuva on tärkeä muisto herkästä nuoruudesta, tästä ajasta, joka niin nopeasti on ohitse. Rippikuvan kuvaamme siellä missä sinä haluat: studiossa tai ulkona luonnon helmassa. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan, niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus. Suunnittelemme yhdessä sinun näköisesi kuvauksen.

Rippikuvausvaihtoehtoja on neljä

Rippikuvausvaihtoehtoja on neljä. Ne kaikki sisältävät yhden valmiin 20x25 kokoisen kuvasuurennoksen, jonka arvo on 35€.  

- Minikuvaus, jossa kuvaamme vain lähikuvat. Tämä on sopiva, jos tarvitset tyylikkään kuvan kiitoskortteihin ja isompana kuvan itsellesi ja läheisille annettavaksi. Vedoksia valintaa varten on vähintään 9. 

- Mediumkuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat, kummastakin eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 18.

- Maxikuvaus sisältää lähi- ja puolivartalokuvat sekä myös kokovartalokuvat. Kaikista näistä eri ilme- ja asentovaihtoehtoja. Vedoksia valintaa varten on vähintään 27. 

- Laaja kuvaus sisältää kaikki kuvat mitä maxikuvauskin ja siihen voi ottaa myös lemmikin tai harrasteen mukaan. Vedoksia valintaa varten on vähintään 36, usein enemmänkin. Laajaan kuvaukseen varaamme tuplasti enemmän aikaa, jotta aikaa jää myös inspiraatioille . Usein ennalta suunniteltujen kuvien jälkeen tulee vielä niitä ihania ex tempore -kuvia.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.