Valmiit kehykset

Valokuvat ja taideteokset tarvitsevat juuri siihen sopivat kehykset, niin sävyllisesti kuin tyylillisestikin. Vähän väliä saamme kuulla asiakkaiden lausumana sen, minkä todeksi tiedämmekin: 

"No täällähän niitä kehyksiä on!"

Asiakkaat löytävät usein meiltä sen, mitä eivät muualta ole onnistuneet löytämään, olemmekin ylpeitä kehysvalikoimastamme. Meiltä löytyy ne "peruskehykset", mutta sitten löytyy myös ihania "herkkuja" ja sitä jotain erilaista, mitä ei muualta löydy. Juuri oikeanlainen kehys valokuvaan, piirustukseen, maalaukseen tai käsityöhön kruunaa työn. Ota valokuva tai mikä vain kehystä tarvitsee mukaasi, me autamme kehyksen valinnassa ja valmiskehyksiin laitamme kuvan paikalleen odottaessasi ilman veloitusta, tämä on sitä palvelua :) 

Meiltä löytyy kotimaisia Suomessa valmistettuja kehyksiä, tilaamme valmiskehykset usealta tukkufirmalta ja tilaamme niitä myös suoraan Italiasta. Valikoima on monipuolinen ja sisustuskehykset ovat myös hyvin edustettuina. 


Haluatko lisätietoja kehyksistä? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.