Perhekuvaus

Perhekuvauksen voimme toteuttaa siellä missä te haluatte: studiossa tai ulkona luonnon helmassa, ja suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidenne mukaan. Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon koska siihen meillä on aina mahdollisuus. 

Perhekuvassa on hauska käydä ja perhekuvia on hyvä ottaa useammankin kerran meidän elinkaaremme aikana kertomaan suvun ja perheen tarinaa. Ensin on pieni perhe ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen ja sitten perhe saattaa kasvaa ja lapsiluku lisääntyä tai mukaan voi tulla lemmikkejä, jotka ovat myös perheen jäseniä. Jossain vaiheessa olisi ihana tulla kuvaan myös isovanhempien kanssa.

Kolmen polven ja neljän polven kuvat ovat oma lukunsa joiden arvo on kultaakin kalliimpi siinä vaiheessa, kun kuvan nuorin on aikuisiässä.  Kun tänä päivänä katsomme sata vuotta sitten tai jopa aiemmin otettuja  perhekuvia, niin on hauska vähän vertailla myöskin sitä, minkä verran suvun näköä on siirtynyt jälkipolville. Perhekuvalle on aina paikka kotona ja meidän sydämessämme. 

Perhekuvauksissa suunnittelemme, millaista kuvaa lähdemme toteuttamaan ja myös sen kuinka paljon erilaisia asetelmia tai ryhmäkokoonpanoja kuvaamme. Joka tapauksessa kuvaamme niin paljon, että saamme vedoksiin riittävästi vaihtoehtoja ja missä kaikki ryhmän jäsenet ovat mukavasti kuvassa.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.