VALOKUVAUSPALVELUT

Kuvat elämäsi hetkistä studiossa tai ulkomiljöössä vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Voit myös kutsua minut kotiisi tai johonkin muuhun sinulle tärkeään paikkaan ja kuvataan siellä. Kuvaus suoritetaan aina kuvattavan persoonaa esille tuoden. 

Kuvauslahjakortti on aina sopiva lahja 

Kuvauslahjakortti on aina sopiva lahja ristiäisiin, 1-, 2- tai 3-vuotiskuvauksiin, rippilahjaksi, koulusta valmistujalle, kihlaparille, äitienpäivänä, isänpäivänä, synttärisankarille, lapsilta vanhemmille yhteiskuvaan tai vanhemmat lapsilleen perhekuvaan.

Muotokuvaus on lähellä sydäntäni. Pehmeän, muotoilevan valon käyttö ja katseesta heijastuva mallin läsnäolo ovat perusta, jolle kuvaa lähdetään rakentamaan. Kuvan sommittelussa keveys ja välittömyys sekä yhteistyö mallin kanssa ovat myös tärkeitä onnistuneelle kuvalle. Kuvassa käynti kannattaa aina eikä siihen tarvita mitään erityisiä juhlavuosiakaan, kuvaan voi tulla ihan huvikseenkin. 

Kuvaus rakentuu yhteisestä suunnittelusta, kuuntelen kuvattavan toiveet ja lähden ajatuksissa jo työstämään asiaa. Sovimme kuvauspäivän ja varaamme siihen riittävästi aikaa, jotta kuvaushetki on rauhallinen ja aikaa riittää myös pintaan pulpahtaville inspiraatioille kuvausta tehdessä. 

Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan sovittuna ajankohtana niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus.

 Kuvausvaraukset ja hintatiedustelut on paras tehdä puhelimitse soittamalla 044 2195905 tai tule käymään.

Yhdessä voimme kartoittaa kuvaustoiveita ja samalla selviää kuvaukseen tarvittavan ajan pituus sekä pystymme löytämään yhteisen kummallekin sopivan kiireettömän ajan. Tervetuloa!

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.