Passikuvaus

Niinan Kuvapiste on passikuvan ammattilainen

Digitaaliset, sähköiset passikuvat lähetämme suoraan poliisille lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Tule ensin passikuvaan ja sen jälkeen vasta korttihakemusta tekemään. Saat meiltä mukaasi kuvatunnuksen, jonka voit liittää passi- ja henkilökorttihakemukseesi. Saat halutessasi passikuvat paperisena käytettäväksi ajolupaan, viisumiin, ym. Voimme lähettää passikuvasi myös sähköpostiisi

Passikuvaan voit tulla ilman aikavarausta, mutta on olemassa hetkiä jolloin passikuvaus ei onnistu. Mikäli studiossa on menossa jokin kuvaus esim. lapsikuvaus, niin silloin emme pääse passikuvausta suorittamaan. Vauvan (alle 2 vuotta) passikuvaus tarvitsee aina varatun ajan. Kauempaa tultaessa suosittelemme aina varaamaan ajan, näin varmistat, että studio on varattuna sinun passikuvaukseesi juuri haluamallasi ajalla.

Ajanvaraus tapahtuu soittamalla 044 2195905.

Ammattitaito on valttia passikuvauksissa. Meillä otettuja passikuvia kehtaa käyttää ja näyttää. Kuvaamme myös passikuvat ajatuksella ja meillä saa passikuvassa hiukan hymyilläkin. Kuvaamme useita ilmevaihtoehtoja, joista yhdessä valitsemme parhaan lähetettäväksi poliisille.

Usein saamme kuulla iloisen kommentin asiakkaalta: Paljon paremmat passikuvat kuin aiemmat! Tulin taas tänne passikuvaan, kun viimeksi tuli niin hyvät kuvat! 

Hyvä passikuva sinusta on meille tärkeä asia. Passikuvaushinnaston löydät täältä >>> 


Onko sinulla kysyttävää passikuvauksesta? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.