Kehystyspalvelu

Kehystyspalvelumme tulee avuksi silloin, kun kehystettävälle työllesi ei löydy sopivaa valmista kehystä tai kun tarvitaan kehys isompaan työhön. Kehystämme valokuvat, piirustukset, akvarellit, pastellityöt, grafiikat, öljyvärimaalaukset, käsityöt, kanavatyöt ja kaikenlaiset muutkin, jotka kehyksiä kaipaavat. Kehyksiin on laitettu vauvan kenkiä, pelipaitoja, rannan kiviä, ym. Peiliin saamme upeat kehykset ja voimme tehdä sen kokoisen peilin kuin sinä haluat. 

Kehyslistavalikoimassamme ylpeydenaiheena on malliston laajuus ja monipuolisuus. Siitä kyllä löytyy sopiva kehys joka lähtöön. Passepartout pahveja eli kotoisasti sanottuna paspapahveja on useita eri sävyjä. Paspan käyttö on suositeltavaa aina akvarelleissa, grafiikassa, piirustuksissa ym. missä tarvitaan ilmatilaa työn ja lasin väliin. Pastellitöissä paspa on oikeastaan välttämätön. Me autamme kehyksen valinnassa ja kerromme myös paspan käytöstä ja siitä onko se tarpeellinen kyseiseen työhön. 

Kehyksen valinta on mukavaa ja on ihana nähdä asiakkaan tyytyväinen ilme, kun hän näkee valmiin kehystyksen ensi kerran. Hymy palkitsee meidät :) Kun kehys on hyvin valittu ja huolella tehty, niin kehystettyä työtä on hyvä katsella vuosikymmenet eteenpäin.


Haluatko lisätietoja kehystyspalvelusta? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.