Raskausajan masukuvaus ja New Born-kuvaus

Vauvan tarina alkaa raskausmasusta. Masukuvaus voidaan tehdä yksin äidin kanssa tai mukaan voi tulla myös isä ja vaikka tulevan vauvan sisaruksetkin. Suunnittelemme yhdessä sellaisen kuvauksen kuin sinä haluat ja voit ottaa siihen mukaan erilaisia huiveja, liivejä ym. mitä voimme mukavasti käyttää kuvauksessa. Voit olla paita päällä tai ilman, päätös on sinun. 

Vauvan tarina jatkuu New Born -kuvauksella. Vauvat 2 vk-1kk ovat New Born -kuvausiässä. New Born -kuvaukseen varataan käytettäväksi 2h, jotta välillä voi pitää myös ruokataukoja, ja voi olla että vaippojakin täytyy välillä vaihtaa. Voit ottaa omaa rekvisiittaa mukaan mikäli sinulla on jotain, mitä haluat kuvaan mukaan. Suunnitellaan kuvausta yhdessä, vauvaikä menee niin nopeasti ohi, että on ihana saada siitä kuvamuisto.  Masukuvauksen ja New Born -kuvauksen voimme kuvata studiossa, ulkona luonnon helmassa tai teillä omassa kodissa.

Studiossa on aina sopiva sää ja valot kohdallaan vuodenajasta riippumatta, joten studioon varattua kuvausaikaa tarvitsee harvemmin muuttaa. Mutta jos haluamme kuvata ulkona niin siellä sää ei aina ole sovittuna kuvauspäivänä se mitä haluaisimme. Jos emme pääse ulos kuvaamaan, niin voimme siirtää kuvausta toiseen päivään tai sitten tulemme studioon, koska siihen meillä on aina mahdollisuus.

Tutustu kuvagalleriaan. Valokuvaushinnaston löydät täältä >>>

Haluatko että räätälöimme sinulle valokuvauspalvelun? Voit lähettää yhteystietosi meille oheisella lomakkeella,   niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin suinkin mahdollista.